Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

awAke?

Τρέμεις λίγο, τσούζουν και λίγο τα μάτια σου και έχεις γεύση οδοντόκρεμας. Τη σπάς με λίγη τσιγαρίλα κάθε φορά που ξεροβήχεις αλλά δε φτάνει,στην πραγματικότητα θα ήθελες να καπνίζεις. Για καφέ ούτε λόγος, "χουζούρευες" σα μαλάκας μέχρι και πρίν απο 5 λεπτά οπότε πιές νερό τώρα και πολύ σου είναι. Αποφεύγεις να μετρήσεις πόσες ώρες κοιμήθηκες μιας και είναι θολό το πότε έπεσες και πότε σηκώθηκες.
Για ένα ανεξήγητο λόγο, το μυαλό σου έχει πάρει φωτιές και δέν προλαβαίνεις να τελειώσεις τη μία σκέψη και ήδη την αναλύεις. Ξανά τώρα. Ά ναι ρε, δεν σου πέτυχε και το update στο smartphone, είναι πουτάνα όλα τα settings, έχασες και τα καινούρια τηλέφωνα.
Ένα για την ακρίβεια που σου πήρε και καιρό για να το βρεις. Έ αυτό έπρεπε να το χάσεις ναι. Και εκεί που λες θα το ξαναπάρω σιγά συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει λόγος να το ξαναβρείς και τσαντίζεσαι κιάλλο. Λούπα.
Είσαι και εκνευρισμένος που χτύπησε ο συναγερμός στις 6.00 το πρωί. Ασυναίσθητα κολλάς και ένα moto-Χριστός στο τέλος κάθε σκέψης. Και κάπου εκεί μετά από ενάμισι λεπτό έχεις φτάσει στη δουλειά και αναγκάζεσαι να πεις καλημέρα. Δύσκολο.
Φυσικά δέκα λεπτά πριν σχολάσεις, χαλάει μηχάνημα και μένεις μία ώρα παραπάνω. Λογικό.
Το γαμημένο το φιλτράκι τώρα που διαβάζω τι έγραψα και ακούω και το κομμάτι, ήταν ανάγκη να βγει από το στριφτό και να μου κολλήσει στο στόμα? Τι να σου πω παιδάκι μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.