Τρίτη 18 Μαΐου 2010

aWake?


~6.50 και κοιμάμαι επάνω... (Χωρίς το κορίτσι του video αλλά τί να κάνουμε)

Το όνειρό μου διακόπτεται απο το χτύπημα της τέντας του διπλανού διαμερίσματος στον τοίχο. Δέν έχει βγεί ήλιος, απλά λίγο φώς ωστε να καταλαβαίνεις ότι είναι χαράματα ή αργά το απόγευμα, δέν ξέρω. Βρέχει και ο αέρας μου κοπανάει τη βροχή στο παντζούρι και αρχίζω να ξυπνάω. Δέν μπορώ να καταλάβω σε ποιό σημείο του χωροχρονικού συνεχούς βρίσκομαι. Μάλλον πάω σχολείο και είναι Δευτέρα μετά απο διακοπές Χριστουγέννων. Μοιάζει και με χαράματα σε περίοδο εξεταστικής Φεβρουαρίου, σε μάθημα που πρέπει να περάσω γιατί αλλάζει, και έχω απλά διαβάσει περσινά θέματα.
Σηκώνομαι, ανοίγω κουρτίνα και πράγματι βρέχει και φυσάει. Κατεβαίνοντας κάτω, η τέντα ξαναχτυπά και τη βρίζω λίγο απο μέσα μου. Σκοντάφτω και πάνω στην καρέκλα στο δρόμο για την τουαλέτα... Το καζανάκι σταματάει με το που ανοίγω το παντζούρι. Το άνοιξα απο περιέργεια μιάς και σπάνια ασχολούμαι με το τί καιρό έχει ή με το άν το σπίτι αερίζεται επαρκώς. Δέν βρέχει πλέον. Ακούγονται πλέον αμάξια. Σίγουρα υπήρχαν και πρίν, απλά τώρα τα ακούω.

Το όλο σκηνικό πρέπει να κράτησε κανα πεντάλεπτο maxιmum...

1 σχόλιο:

  1. Ρε PUNOPTIC μήπως είμαστε κι εμείς εκεί και ένας ένας ακολουθούμε και επαναλαμβάνουμε την κάθε σου κίνηση...αμίλιτοι...και όλοι μαζί σε σειρά κοιτάμε το τόπιο της γαμάτης φωτο σου?Ξαφνικά θέλω να πάω σχολείο...αλλά μάλλον προτιμώ καφέ στο σαλόνι σου,Οκτώβρη,με Πάχυλον,Άβερελ,Τζανέττο,Κοντό,Τρελό και σσΣτάνη,μάλλον... *το πρώτο σχόλιο διεγράφη αφου διάβασα "όλο" το κείμενο,από δω και πέρα είναι η προσθήκη*...Πανόπτη καλύτερα καφέ και φαντασία ή και χαβαλές αν θες γιατί τα άλλα με αγχώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.