Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Saluting with respect.

Πολυαγαπημένοι και ταυτόχρονα πολυάριθμοι αναγνώστες μας....
Λυπάμαι πολύ που σας κρατήσαμε τόσο καιρό χωρίς μια ωραία (και τεράστια) φωτογραφία σαν χαλί για το σήμα-κατατεθέν πλέον kOOrelia(c) . Δικαιολογημένοι όσοι αγανακτήσατε, αλλα υπήρχε λόγος: ειναι η φύση του κουρελιού. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ψάχνω μία top φωτό, για την περίοδο λίγο μετά την εξεταστική, και λίγο πρίν τις διακοπές! Όσες φορές έκατσα με τον φραπέ μου (...ναι, πίνω τους καφέδες που φτιάχνω) και έψαξα wallpaper για το blog, δέν βρήκα κάτι που να με ενθουσιάσει, και όταν βαρέθηκα να ψάχνω, απλά το έκλεισα. Είμαι ειλικρινής.
Περνώντας στο κυρίως θέμα του post, σήμερα τα χαράματα είχα ενα conference-call με την αποστολή μας στην αντίπαρο η οποία μας έστειλε σημαντικές πληροφορίες. Συνοπτικά σας αναφέρω τα σημαντικότερες, τις οποίες θα σας συνδέσω συνειρμικά:
  • Βρέθηκε ακόμα ένα εγκεκριμένο απο την kOOrelia(c) κέντρο διασκέδασης. Χαρακτηριστικα του, ανοίγει όταν τα άλλα κλείνουν και κλείνει όταν το φώς του ήλιου επισκιάζει την DISCOBALLα
  • Που σημαίνει ότι παίζει μουσική δεκαετίας 80+ και σερβίρει Μπόμπες!
  • Που σημαίνει ότι ο Legend γύρισε σπίτι πιάνοντας το στομάχι του και λέγοντας "ποοοοο"
  • Που σημαίνει ότι και οι άλλοι έγιναν κουρούμπελα μεταξύ αυτών και ο Pachylon ο οποίος έχει εξαιρετικές αντοχές στο ποτό (δια της μεθόδου δεν-πινω)
  • Που σημαίνει ότι ήταν μία σωστή κουρελοβραδυά που όλοι έφυγαν χαζοχαρούμενοι
  • Που σημαίνει ότι στη λήξη της ο Averel θα έστελνε μύνημα στον Πανόπτη για να σημειωθεί στα πρακτικά.
  • Που σημαίνει ότι έπρεπε να γίνει το προαναφερθέν Conference-Call στις 6.30 το πρωί.
Μέσα στο τέλος του Αυγούστου θα σας δώσουμε και φωτογραφικό υλικό μαζί με ακόμα περισσότερα πιπεράτα details για το πώς περάσαμε τις διακοπές μας! (Σημειώνω ότι η εκμάθηση ξένων, ασιατικών γλωσσών, και η αποστήθηση εκφράσεων απο λεπτεπίλεπτους τύπους που ακούν στο όνομα Ali, Ahmed, Ahmar και άλλα τέτoια, θεωρείται απο μερικούς η αρχή των διακοπών!)

Over and out
-=Panoptis=-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.