Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

                                                    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 Η πόλη που ακόμα κάνουν καριέρα ο Χρήστος Δάντης ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου οι Iron Maiden και ο Coverdale. Όπου υπάρχει γκαζόζα και όχι μερίδα γύρος. Όπου με -1 ή και -3 βαθμούς Κελσίου και υγρασία που αγγίζει ή και ξεπερνά τα επίπεδα των highlands και των νορβηγικών φιόρδ μαζί οι μπουγατσοπολίτες της κάθονται κουκουλωμένοι έξω στα καφέ της παραλίας και οι 35- πίνουν freddo esspresso (είχαν και στο χωριό τους) και οι 35+ κι όμως είναι αλήθεια ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ. Η πόλη που το διπλοπαρκάρισμα είναι επιταγή( σκεφτείτε την Σταδίου δεξιά παρκαρισμένα και αριστερά διπλοπαρκασισμένα) έχουν καταργηθεί οι λωρίδες το κίτρινο φανάρι ούτε για αστείο και το κόκκινο και το στοπ βρίσκονται στα επίπεδα Αιγύπτου.
Η πόλη που για να είμαστε ακριβοδίκαιοι αισθητικά έχει πολύ ωραία μαγαζιά και με πολύ ενημερωμένες κάβες σε sigle malt και special ρούμι τα οποία βέβαια όπως προαναφέραμε παίζουν scorpions ή παντελίδη στην καλύτερη The Cranberries. Όπου σε ένα , σε οποιοδήποτε άλλο μέρος θα το λέγαμε μπαρ με live- εδώ δεν ξέρω,  όμορφο λοιπόν μαγαζί με live συναντάς τύπο αλα Ζουράρη με κόκκινο κασκόλ ξεχασμένου αριστερού του Ρήγα και στρογγυλά γυαλιά να χορεύει ζεμπέκικο ιμιτασιόν Μητροπάνο και στο τέρμα σε ένα τραπέζι ένας άλλος 50αρης με φούτερ- κουκούλα ΠΑΟΚ να κάνει παραγγελιά τον "ΚΟΥΡΣΑΡΟ".
Εθνικό φαγητό ο πατσάς και αξιοθέατο ο Πύργος του ΟΤΕ. Ομολογουμένως ωραίες γυναίκες αλλά τις λες και βίζιτες καθώς ψάχνονται μόνο με κλαρινομπουζουκόγαμπρους.
Στο καζίνο πιο πολλοί ΡΟΜΑ και από το Ζεφύρι και τον Ασπρόπυργο.

Και όλα γίνονται

ΧΑΛΑΡΑ!




1 σχόλιο:

  1. Γύρο στον Γιώτη δεν έφαγες και μάλλον πρέπει να φταίω γιατί δεν σε ενημέρωσα.
    ~Παοκ ολέο, Παοκ ολέο, μακάρι να ‘ξερα τι πίνω και τι λέω~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.