Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Σιγά τα αυγά

Δηλαδή όλος ο ντόρος έγινε για την δίπλα φωτογραφία. Προφανώς έχουμε να κάνουμε με κλασσική περίπτωση λοβοτομής.


LONG STORY SHORT:

Φοβάστε μήν κάνει φόλλο εμένα ή τον OOTM στο twitter, μπεί στο προφίλ μας, έρθει στα koorelia, σημειώσει τους συντάκτες, διαβάσει όλο το μπλόγ και με πεπλεγμένους αλγόριθμους αναλύσει ότι εισαι ΕΣΥ αυτός που γράφεις τα άρθρα και έχετε βρεθεί 5 φορές σε ένα μπάρ. Συνεπώς την έκτη φορά που θα βρισκόταν στο ίδιο μπάρ με σένα θα έκλεινε τη μουσική και θα έλεγε ΑΧΑΑΑΑΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ! και θα σου έριχνε Mojito στη μούρη. Εσύ αφού σκούπιζες το δυόσμο απο το κούτελο, θα έβγαινες απο το bar και θα έπεφτες στα ναρκωτικά


Είναι προφανές ότι τέτοιο σενάριο είναι του Legend και όχι του Director ο οποίος απαλλάσεται λόγω ερωτοβολής με πεταλούδες στην άνω κοιλιακή χώρα.



Όσο για το Legend τώρα..
ρε καραβοτσακισμένε, γίνε λίγο άντρας ρε. Πάς σαν τη γκόμενα και υποκινείς εξέγερση? Εντάξει για τον Pachylon το καταλαβαίνω είναι πανεύκολο να χειραγωγηθεί αλλά να πατήσεις πάνω στον director δέν το περίμενα. Βγάλε ρε ενα ζευγάρι κάκαλα και έλα πές μου, ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΟΠΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΝΤΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ. Θα σου έπαιρνα μία κουδουνίστρα ή κάτι τέτοιο. Και σαν να μήν έφτανε αυτό, δέν μιλάς και στο Skype παρα μόνο κλαψομουνιάζεις? ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!



ΥΓ. Το blog προς το παρών είναι FULL PRIVATE οπότε ξεκατινιαστείτε ελεύθερα. Ευχαριστώ.

1 σχόλιο:

  1. Εγώ είμαι με τον πανόπτη να ξέρετε...
    Και επιπλέον έχω έτοιμο κ γεννόσημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.