Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

?asleeP




Και είναι πολύ αργά, σχεδόν πρωί και έχετε μείνει λίγοι. Δέν έχει φέξει ακόμα, αλλα ξέρεις οτι οταν φτάσεις σπίτι θα είναι μέρα. Όχι οτι σε νοιάζει, απο συνήθεια κοιτάς την ώρα πλέον. Πέρασες απότομα απο τη φασαρία στο μπάρ, στην ησυχία του αμαξιού. Δέν καπνίζεις και έχεις και κλειστά παράθυρα γιατί κρυώνουν οι πίσω... ναι είναι δυο πτώματα στο πίσω κάθισμα, είχαν ήδη κοιμηθεί όταν κατέβηκε αυτός που καθόταν μπροστά.

Ξυπνάνε κάθε τόσο, μάλλον για πιούνε καμια γουλιά απο τη μπύρα τους, αλλα συνειδητοποιούν οτι έχουμε φύγει απο το μπαρ και ξαναπεύτουν. Λένε και κανένα φθόγγο που και πού. Όχι τίποτα που να βγάζει νόημα, απλά σου θυμίζουν ότι υπάρχουν. Και οδηγάς ήρεμα και χαλαρά.Λές και είναι πιτσιρίκια που όλο το βράδυ φωνάζανε και λυσσάγανε και τώρα που ηρεμήσανε προσέχεις να μήν τα ξυπνήσεις. Και κάπως έτσι είμαστε δηλαδή απλά δέν φοράμε σαλιάρες στα μαγαζιά.
Ώσπου φτάνεις στο κρεβάτι σου, πεύτεις, και καταλαβαίνεις πως κοιμάσαι εδώ και ώρα. Περίπου απο την ώρα που βγήκες απο το μπάρ ίσως και λίγο πιό νωρίς. Απο εκείνο το σημείο που κάθεστε στο σκαμπώ και ξύνεστε και κοιτάτε πέρα δώθε, και που πάς να ανάψεις τσιγάρο άλλα τελικά το μετανοιώνεις. Εκείνο ήταν το σημείο κλειδί. Απο κεί και πέρα τα έκανες όλα μηχανικά. Πρόλαβες και έκλεισες και μάτια πρίν βγεί ο ήλιος... ΠΕΝΑ λέμε!

Καλή φάση
Κoorelia, Αθήνα και έτσι...

3 σχόλια:

  1. Η παρουσία των συγεκριμένων τετράποδων στο video clip περιέχει κάποιο συμβολισμό σχετικό με τις δραστηριότητες των δύο αλκοολούχων δεμάτων του πίσω καθίσματος εκείνο το βράδυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο βράδυ όχι, αλλα γενικά... ξέρεις.
    OOTM, ήσουν στο πίσω κάθισμα με τον Ηλία που βρήκαμε στην Egalite. Ανταλλάξατε και τηλέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.