Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

'' ΤΑ ΚΑΡΑΒΟΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΗ ΜΕΤΡΑΣ ''


Ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης είχε «προβλέψει» ότι θα έρθει η στιγμή που ο καθένας θα ζει τα δικά του 15’ δημοσιότητας..μόλις ξαναδιάβασα αυτή την πρόταση νομίζω πώς δεν θα μπορούσα να αντισταθώ και να μην ανεβάσω ένα άρθρο μετά από μια πολύμηνη απουσία !!! Συν του ότι μετά το αποκαλυπτικοτατο ρεπορτάζ - άρθρο του Ο.Ο.Τ.Μ περί των όνειρο - ερμηνειών (βλ. ονειροκρίτης 2010 ή ρώτα Γιόκαρη.κ) είδα χτες πως ήμασταν πάλι σχολειό αλλά με την τωρινή μας σωματική διάπλαση(μπηχτή στον χονδρό) εκεί στον ευκάλυπτο από πίσω να οργανώνουμε αποχή και να πλακωνόμαστε με την 1η ΛΥΚΕΙΟΥ...(???).

- 'Ώρα :2 28
Κάθομαι και κοιτάω τα κουμπιά στην προσπάθεια μου να δημιουργήσω τις προτάσεις και να γίνω κατανοητός ώστε να αφηγηθώ αυτά που ζώ.(χιλιάδες λέξεις μπερδεμένες)

- Ώρα :2 52
Τελικά όλα είναι μαχη...μαχη-μαχη-μαχη...και σαν γένους θηλυκού..την φαντάζομαι πότε καλοντυμένη και έτοιμη να σου δοθεί - πότε να την χαρείς και να στην φέρει πισώπλατα - πότε να σου κάνει τσαλίμια και στο τέλος να ενδώσει και πότε να φτάσεις στην πηγή και αντι να πιεις νερό..να δεις την μούρη σου να κυματίζει !
Τα λέω όλα αυτά και δεν είναι παροξυσμός..ούτε ότι δεν είμαι καλά..αντιθέτως είμαι μια χαρά άπλα είναι στιγμές που τρέχεις τόσο πολύ..

-για να νοικιάσεις το νέο σου σπίτι και να το διαμορφώσεις

-να βρεις και να αρχίσεις την δουλεία στην σχολή με όλα τα παρελκόμενα

-να έχεις τον μαλάκα τον owner να σου γλυκοκοιτάει την γκόμενα την ώρα των συμβολαίων και να την ρωτάει πιο είναι το αγαπημένο της ποτό?(ο μπέμπης ετών 70 και να πίνει την ίδια στιγμή το λάλα του)

-να μην εχεις internet και να νιωθεις μια νεα εξαρτηση να γενιεται !

-να βγαίνεις την νύχτα να κλέψεις το νέο σου ποδήλατο και ένα ακόμα σορό από μικρο πράγματα που σου γεμίζουν πότε ανιαρά και ανυπόφορα και πότε θαυματουργά το μικρο σου μυαλουδάκι !

Τελικά λέω μήπως..μήπως αντι για 12μηνο για χρόνο να είναι 3μηνο?
αυτό το μαγικό 3μηνο που το λεμε ... ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΜΠΑΝΙΟ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΟΤΑ-ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ???

-Ώρα 4:06

ΥΓ. Δεν θα απολογηθώ γι'αυτην την απραξία μου...ακριβός γιατί αυτό το blog αυτό είναι το μέγιστο προνόμιο που σου δίνει..τον δικό σου χρόνο στον χρόνο και δεν ζητά εξηγήσεις !

ΥΓ2 Στην υγειά μας !

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<ΜΕΓΑΛΕΙΟ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


2 σχόλια:

  1. Είσαι Θεός - Ήλιος Καλοκαιρινός. Πάμε για χειμώνα ρε κουρέλια. Thunderstruck μουσική ντόπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα και τιμή στον μοναδικό blogger στον κόσμο που, θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία των αναφερθέντων στο κείμενο του, πληκτρολογεί ολογράφως το επίθετο και βάζει με (λάθος) τελεία το αρχικό γράμμα του βαπτιστικού ονόματος. Κι όλα αυτά λίγο πριν παραδεχθεί ότι κλέβει ποδήλατα.
    Πραγματικά απολαυστικός...

    Μέγιστε Τζανέτο, η χαρά μας που αποφάσισες να απαρνηθείς τη μαυρισμένη σου φύση μετριάζεται από το γεγονός ότι βλέπεις την παραλία ως τη φυσική σου θέση πλέον (όπως όλοι μας) και αναπολείς, από την άλλη όμως δε μπορεί να κρυφτεί γιατί μετά από καιρό μπαίνουμε στον ιστότοπο που επισκέπτονται τύποι από το Πριγκηπάτο του Μονακό και βλέπουμε post σου πάνω-πάνω.

    Τζανέτος is back as we knew him, τα koorelia επανέρχονται στους ανεξήγητους και ανόητους ρυθμούς ζωής τους, άρα ξεκίνησε καλά και η νέα χειμερινή μας σεζόν και πάμε γι' άλλα.
    Ραντεβού έξω απ'το σπίτι του ιδιοκτήτη πορνόγερου αδέρφια, φέρνω παρέα. Θα του τα κάψουμε όλα τα σεμεδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.