Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο κοντός με τη γραβάτα


Μιας και γίνεται σχετική κουβέντα σε γειτονικό άρθρο του αγαπημένου μου blog βρίσκω αφορμή να γράψω για έναν άλλον αξιαγάπητο "κοντό", τον Θανάση και τις στυλιστικές του επιλογές!


Μια σύντομη διαδικτυακή έρευνα αποκαλύπτει ότι πρόκειται για φετίχ αλλά και γούρι.
Καλά, είναι γνωστό ότι οι ΠαυλοΘανάσηδες δεν έχουν γούστο αλλά δεν θεωρώ απίθανο να έχουν μείνει με ρούχα 20ετίας με σκοπό να διαθέσουν τα χρήματα αυτά στον Παναθηναϊκό...


Το ένδυμα αυτό (που τόσο απεχθάνομαι και δεν πρόκειται να φορέσω ούτε στην κάσα) έχει συνεισφέρει στην κατάκτηση κυρίως ευρωπαϊκών τίτλων αλλά και εγχώριων (όποτε κρίθηκε αναγκαίο). Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάθε ευρωπαϊκό τελικό (και σε εγχώριο αν είναι αναγκαίο) από το 2000 και έπειτα ο Θανάσης επιλέγει 2 συγκεκριμένες γραβάτες για γούρι, την μπλέ με τα ποδήλατα ή την μπλέ (πάλι) με τα λουλούδια. Δεν αναφέρεται πουθενά εάν πρόκειται για τις ίδιες γραβάτες τόσα χρόνια ή εάν τις έχει "διπλές και τριπλές". Ελπίζω να είναι οι ίδιες (για να είναι το άρθρο μου πιο γαμάτο).


Παρά τις κριτικές που έχει κατά καιρούς δεχθεί, ο "κοντός" δεν σηκώνει κουβέντα για τις γραβάτες που επιλέγει να φορέσει.


Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έδωσε στον ποδοσφαιρικό πρόεδρο μετά από κριτική που δέχτηκε από τον τελευταίο για την γραβάτα που επέλεξε στην συνάντησή τους : «Νικολάκη, επειδή όσα τάνκερ έχεις τόσα τρόπαια έχω πανηγυρίσει με αυτές τις γραβάτες, σε παρακαλώ να σέβεσαι περισσότερο τις στυλιστικές επιλογές μου… Χάρη σε αυτές έχουμε πανηγυρίσει 25 κύπελλα μαζί με τον Παύλο τα τελευταία 15 χρόνια. Και μάλιστα τη γραβάτα που βλέπεις την εγκαινιάζω σήμερα για χάρη σου, για να κάνεις σεφτέ!!!»


Είμαι σίγουρος ότι και τα εσώρουχά του θα είναι ανάλογα με τις γραβάτες του αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι όταν κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών του για την κατάκτηση του περσινού τίτλου του έπεσαν τα παντελόνια!

Προεδράρα μου σε γουστάρω όπως είσαι και θέλω να ξέρεις ότι όλη μου η οικογένεια μπουκώνεται αποκλειστικά και μόνο με χάπια που εσύ παράγεις, όχι για το καλό της υγείας μας αλλά για να μας φέρεις κάποια στιγμη τον Lebron και τον Kobe!
Ξέρω ότι θα μείνεις για πάντα στην ομάδα οπότε δεν ανησυχώ....για το μόνο που ανησυχώ είναι μην σε δω live να παθαίνεις το τελευταίο και μοιραίο εγκεφαλικό όταν θα χάνουμε τον τίτλο από τον μισητό αιώνιο (μακριά απο μας - χτυπάω ξύλο)...

























ΥΓ1 : Σας αφήνω τώρα, πάω να διαβάσω για το πτυχίο έτσι ώστε να εκπληρώσω τον επόμενο στόχο μου, να δουλέψω (αφιλοκερδώς εννοείται) στην βιομηχανία του κοντού! Πάντα για το καλό της ομάδας μας και της μεγάλης Παναθηναϊκης οικογένειας, όπως λέει και ο τιτάνας ΠαυλοΘανάσης!
ΥΓ2 : Σας ζητώ ειλικρινώς να εκτιμήσετε (τί σας θυμίζει?) την προσπάθεια μου να τηρήσω το τονικό σύστημα γραφής της γλώσσας μας....κάτι θα έχω ξεχάσει σίγουρα...

3 σχόλια:

  1. Δεν έχω κοιμηθεί από χθες το μεσημέρι, αλλά κάθε φορά κάνω break και μπαίνω στο blog ψοφάω στα γέλια. Μαλάκα είναι ψυχασθενής... Κοίτα βλέμμα.


    Πάω να βάλω τη sleep mask μου...Cheers Thanasis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να βλεπω το ανθρωπάκι ρε μαλάκες. Λιώνω στο γέλιο κάθε φορά που μπαίνω. Κοιτάξτε τη φώτο που έχει δέσει τα ποδαράκια του στον παίχτη.ξμηβσψαξωβαξηωβηξηωα.

    Λέτε να πηδάει τη Βίσση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.