Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Panoptis and Video Games


Πάντα μου την έσπαγε αυτός ο τύπος. Τώρα γράφω και το δαχτυλό μου τρέμει και κάνει λάθη στο πληκτρολόγιο. Το γραφείο μου ακόμα τρέμει και το ποντίκι μου δεν λειτουργεί. Μέχρι και το ενσωματωμένο ποντίκι του laptop κινδύνεψε από τη μανία μου για άλλη μια φορά να ξεπεράσω το σπαστικό μου φίλο. Πάω στοίχημα ότι το γραφείο του είναι άθικτο και χρησιμοποιώντας κάποια πατέντα ακινητοποίησης του ποντικιού και τεχνική χτυπήματος κατάφερε να postάρει το Superman και τα 312 hits/30sec. Εγώ και την τεχνική του να ακολουθούσα δεν θα μπορούσα. Θα έσπαγα το γραφείο, θα τον πλάκωνα, θα έκλεινα το pc, το ρεύμα αλλά δεν θα μπορούσα.
Αυτός ο τύπος που νικάει πάντα. Μέχρι και στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο που δεν ξέρει τι είναι offside. Από το Mortal Combat μέχρι και το Tetris και από το Quake μέχρι το 'Φιδάκι'. ΑΝΙΚΗΤΟΣ.
Σκέφτομαι ότι μπορεί να οφείλεται στην μανία του να βρίσκει πάντα, συνεχώς κάτι να παίζει. Να μεταμορφώνει οτιδήποτε (βλ. ζελατίνα, καλώδιο, αυτοκίνητα, τανκ. Για να μην αναφερθώ στα πραγματικά παιχνίδια...) σε παιχνίδι. Τι να πω ρε μαλάκα. Σκέφτομαι τώρα και νευριάζω(γελάω) το διδακτικό σου ύφος - 'Νά ρε Καστ.νη, έτσι' -. Πώς; Πώς;

Ευτυχώς που υπάρχει το μπάσκετ... και το ψαροντούφεκο. Τώρα θυμήθηκα που δεν έπεφτες από την μπαλόνα. Χέσε μας ρε Μαλάκα...

3 σχόλια:

  1. -Είναι η μετενσάρκωση κάθε 6χρονου μικρού αδερφού που κερδίζει τον μεγαλύτερο στα ηλεκτρονικά.
    -Είναι αυτός που κοιτούσες στο καράβι να παίζει στη μεγαλύτερη πίστα που εσύ δεν έφτανες ποτέ. Και με ένα 50άρικο.
    -Είναι ο γιος της νονάς σου που ερχόταν σπίτι όταν έπαιζες Super Mario, στην 4η ζωή που έβλεπε να χάνεις σου έλεγε "να παίξω λίγο" και σου έδινε πίσω το χειριστήριο μόλις το τερμάτιζε.
    -Είναι ο μόνος που μπορεί να έχει στη ντουλάπα του μια ολόκληρη ομάδα Subutteo χωρίς κανένα σπασμένο παίκτη.
    -Είναι ο μόνος που σίγουρα έχει στο δωμάτιο του το καράβι των πειρατών της Playmobil. Ακέραιο.
    -Είναι εκείνος που μπορεί να μην απαντήσει καμία ερώτηση σωστά στο Trivial αλλά θα κερδίσει.
    -Είναι εκείνος που σε έμαθε το addictinggames.
    -Είναι ο Πανόπτης. Και μην τα βάζεις μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καράβι της Playmobil κάθε άλλο παρά ακέραιο...
    Και Subbuteo δεν είχα ποτέ :(
    Όλα τα άλλα ισχύουν! Ότι έχει κουμπάκια το κάνω και υποτάσσεται στα χέρια μου. Βέβαια, με τα ζωντανά πλάσματα έχουμε ένα "θέμα" αλλά ελπίζω να μάθω κάποτε πώς παίζονται. Δεκτή κάθε βοήθεια/hint&tip/Walkthrough. Legend, μου το χρωστάς, σε έμαθα τα addictinggames.


    Για άλλο μιλάγαμε, αλλού καταλήξαμε...







    .....πάλι λουλούδια θα σκέφτομαι όλο το βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ρε Πανόπτη kooreli.
    Σκέψου πάντως πως είσαι πολύ καλύτερα από εμένα, που εξακολουθώ να σκέφτομαι ένα συγκεκριμένο...

    Εκεί καταλήγουμε πάντα.
    Είτε το μαξιλάρι είναι στην Πάτρα, στην Αθήνα, στην Καλλιθέα (το συγκεκριμένο είναι από λίστα γάμου στα Notos Galleries), στην Αγγλία.

    Πρόσεχε όμως τι απαιτείς, γιατί τα hints του Legend συχνά συνοδεύονται από bugs (χλαμμύδια στην καλύτερη, παιδιά στη χειρότερη).
    Και επιμένω για το καράβι. Εντάξει, δεν είναι ακέραιο, αλλά από τότε έχουν μεγαλώσει μέχρι και τα ίδια τα playmobils, οπότε κατ' αναλογίαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.