Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Online Flu-Shot for Legend

Άρρωστε φίλε μου,
ελπίζω τα βιντεάκια αυτά να σου μεταφέρουν την ενέργειά τους για να ξεπεράσεις το κρύωμα που σε ταλαιπωρεί. Άν πετύχει θα γίνουμε διάσημοι και το e-Anarrosis(Trademark) θα γίνει το πρώτο treatment-over-ip πρόγραμμα.

Ξεκινάμε τη θεραπεία μας με το αξέχαστο Πάρτυ το '91 στο Ιράν.


Παρενέργειες: Στο επόμενο πάρτυ μπορεί και ΕΣΥ να χορεύεις έτσι.


Ως γνωστό το κρύο σκοτώνει τα μικρόβια. Τα Japonia είναι πάντα μπροστά...

Παρενέργειες: Να ξέρετε ότι θα επιδιώξω να οργανώσω τέτοιο σκηνικό κάποτε.



Επίσης το Αλκοόλ βοηθάει στην καταπολέμηση του ιού της γρίπης.

Παρενέργειες: Δέν γνωρίζω καμία παρενέργεια του αλκοόλ. Γενικά.


Τέλος ενα mix όλων των παραπάνω...


Περαστικά.

3 σχόλια:

  1. Αδέρφια με έχετε συγκινήσει. Σιγά σιγά αναρρώνω. Παρατάω τα σίριαλ και τις ταινίες δευτέρου επιπέδου. Παρατάω τα ιδρωμένα σεντόνια και τα χάπια. Παρατάω το μεγάλο κριτή διάθεσης - θερμόμετρο. Σήμερα ο καπιταλισμός αυτής της χώρας με αντάμοιψε και με γέμισε με κάποια ερωτηματικά. Καταρχήν βρήκα γιατρό κυριακάτικα στο κεντρικό Boots (δεν το ήξερα από την αρχή ο μαλάκας) δίπλα μου. Η γιατρός αφού άκουσε τα ρεκόρ μου στο πυρετό και αφού είδε τις άσπρες πλέον αμυγδαλές μου που κοντεύουν να ενωθούν, άρχισε να μου κάνει κύρηγμα για τα αντιβιοτικά. Ρε καρδιά μου της λέω αν δεν πάρω μπορεί να ξαναλιώσω στον πυρετό σε μία βδομάδα. Ναι, μου λέει, το ξέρω αλλά μην πάρεις. Σου αρέσει να είσαι άρρωστη, της λέω, και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα? Όχι μου λέει αλλά στην Αγγλία δεν δίνουμε έτσι τα αντιβιοτικά. Μπορεί να ξερνάς και να έχεις διάρροια αν πάρεις αντιβιοτικό, μου λέει. Έχω πάρει πολλές φορές στην Ελλάδα και δεν μου έτυχε ποτέ, της λέω. Και εν τέλει μου γράφει το περιβόητο αντιβιοτικό "Penicillin V Tablets" λέγοντας μου απόφυγε το. Και αναρωτιέμαι το ίδιο που έδινε ο Fleming έχουν ακόμα? Δεν υπάρχουν ασφαλή, σύγχρονα αντιβιοτικά? Φοβάμαι μέχρι και εγώ να το πάρω. Η ενέργεια των ιρανών χορευτών, των μαστουρωμένων ζώων της ζούγκλας, της Κωσταντίνας και της Αλέξιας είναι πιο αποτελεσματική. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα πρότεινα να το πάρεις. Πάντα ήθελα ένα φίλο με ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A, exw ksexasei toso kairo na apothewsw to iraniko breakdancing. Ennoeitai mes sto top-5 twn videos pou exoun anevei sto blog, isws kai pshlotera...
    Toso pou aksize mono tou diko tou post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.