Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Μία βόλτα σε ένα χωριό της Αυστρίας.

...


Η περιήγηση στο SCHLADMING,στο κέντρο του χωριού άρχισε κάπως άναρχα και ακαταλαβίστικα,βλέποντας για πρώτη φορά αυτόν τον πρωτότυπο ιδιοκτήτη της παρακάτω φωτογραφίας... παρατηρώντας με να τραβάω με την κάμερα την περιοχή και ξέροντας πως είμαι από το πασίγνωστο μπλογκ KOORELIA.BLOGSPOT.COM πήρε πόζα και τον φωτογράφισα δίπλα στη βίλλα του.















Εν συνεχεία,έναν προφανώς απογοητευμένο σκιέρ που βαρέθηκε πιθανώς η ξενέρωσε και δεν ήθελε ούτε να τις βλέπει μπροστά του.Και τις πέταξε...
Έπειτα,κοντοστάθηκε και σαν φόρο τιμής έφαγε και μια σοκολατίτσα για την πίκρα του μεγάλου αποχωρισμού!

















Εδώ σας παρουσιάζω τον πιο τραγικό-ροκά(ψευδαίσθηση) που έχω δει στη ζωή μου...
ο τύπος έπαιζε ''live'' στο μαγαζί τύπου ιγκλού,καθώς έπεσε το μάτι μου στην αφίσα άρχισα να γελάω...με την φωτογραφία του,αφού ηρέμησα γύρισα να δω μέσα στο μαγαζί...όπου είδα αυτόν ανάμεσα στους fans του(δηλ.μπάρμαν&σερβιτόρα) να τους παίζει ένα τραγούδι γερμανικό...με τίτλο ''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟΨΕ'' ...τον κοίταξα-με κο'ιταξε,σταμάτησε το κομμάτι και έκανε την απεγνωσμένη προσπάθεια να μας βάλει μέσα...πού τέτοια τύχη!

------Η μούρη του χωριού...
ο...εν λόγο ΜΠΑΡΜΑΝ είναι άξιος μην σας πω και για το επόμενο μέλος των ΚΟΟΡΕΛΙΩΝ !
------ΣΚΗΝΙΚΟ (στη μέση της κεντρικής πλατείας) : ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο ξύλινο κουτί(μπαρ) το οποίο το είχε συναρμολογήσει σίγουρα μόνος του,όπου μέσα είχε χιόνι,κάτι σαν τραπέζια αγνώστου τύπου,στην μια άκρη όπως βλέπετε και στην φωτο μια ηλεκτρική σόμπα(κόκκινη) γιατί έκανε ψόφο και την τεράστια μπουκαλιέρα του...πίσω του!Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω το ανύπαρκτο φωτορυθμικό,την τεράστια φυσιογνωμία του και την μουσική υπόκρουση σε ήχους παλιού κλασικού ροκ...




Τα κοορέλια ακόμα και στο χιόνι θα παραμένουν ανεξήτηλα...

φοβερό στύλ έτσι !

Υ.Γ.1 Δύσκολο άθλημα τελικά το σκί...μέτρησα αρκετές τούμπες
Υ.Γ.2 Πλέον όμως το'χω !!!

2 σχόλια:

  1. Έλα ρε Τζανέτο αλπινιστή-φωτορεπόρτερ. Στο ένα χέρι το μπαστούνι και στο άλλο την κάμερα και το ορθρόγραφο-τονισμένο πληκτρολόγιο. Περιμένουμε νέα έργα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζανέτο ΕΥΓΕ...
    Κοορελοδρομικό κ έτσι...
    Θέλω να μου μάθεις σκι το καλοκαίρι που θα γυρίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.