Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

''ΤΑ ΚΟΟΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ''

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΟΡΕΛΙΚΟ BLOG!

ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΘΡΑ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ !!!
ΝΑΙ...ΗΤΑΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΟΠΤΗΣ ΑΔΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ BLOGS...ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ 6 ΚΟΟΡΕΛΙΑ ΩΣ ΠΙΣΤΟΙ ΜΠΕΚΡΟΦΟΡΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ !!!

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ:

1)ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 9 ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ...
2)ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΡΤΥ-ΘΕΣΜΟΣ(κατω των 1500€!).
3)Ο DIRECTOR ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑ 3ΜΗΝΟ.
4)ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΟΡΕΛΙΑ.BLOGSPOT.COM ΣΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ COUNTER.
5)KOOREL FROG ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

........ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ(βλ.εικόνα) ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟ BLOG ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..........!

4 σχόλια:

  1. ΥΓ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά σχεδόν συγκινήθηκα. Σίγουρα πάντως γέλασα. Κυρίως γιατί μόνο εσύ θα μπορούσες να σκεφτείς να φτιάξεις τούρτα επειδή το μωρό διχρόνισε, και εντοπίζω το λόγο αυτού στο γεγονός ότι το άρθρο συνέπεσε με την ημέρα των ερωτευμένων- και ως γνωστόν ο Τζανέτος μια ζωή δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αγαπάει. Βέβαια μπορεί το μωρό να "διχρόνισε", αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έμαθε και να περπατάει. Γι' αυτό θα μου επιτρέψεις να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:

    1ον: Παραβλέπω ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το σχόλιο- δέσμευση Νο2. Μετράμε ήδη στο ενεργητικό μας μεγαλύτερους λογαριασμούς από μια και μόνo παρέα σε 4 τουλάχιστον μαγαζιά (Marabou- Stand- Box- Κ44 τα εξακριβωμένα για όποιον διατηρεί αμφιβολίες για την πιστότητα των λεγόμενων) και είναι υποτιμητικό να κατεβάζεις τόσο απότομα και αναίτια τον πήχη. Ως προς το σκέλος της καθιέρωσης ασφαλώς νομίζω δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης, απλά του χρόνου 10 Δεκέμβρη τηλεφωνιόμαστε πάλι για την ώρα.
    2ον: Εδώ δυσκολεύτηκα. Σίγουρα είναι θετικό το σπάσιμο του ορίου "10". Αλλά όσο κι αν έχουμε προσπαθήσει, το blog έχει αποδείξει ότι τελικά λειτουργεί αυτόνομα από τη βούληση των χρηστών του. Είναι αυτόνομος οργανισμός, με τον οποίο έχουμε αναπτύξει σχέση αλληλοεξαρτώμενη. Δυο χρόνια τώρα και δεν έχει τύχει να φτάσουμε διψήφιο αριθμό ούτε μηνιαίων posts ούτε σχολίων, άρα απλά το συγκεκριμένο URL ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ιστοσελίδες του πλανήτη, (μέχρι στιγμής) δεν αποζητά τη δημοσιότητα.
    3ον: Συμφωνώ με τα υπόλοιπα. Ωστόσο δε νομίζω ο Director να μπορέσει ποτέ να αφήσει τις γυναίκες, κυρίως γιατί οι γυναίκες δεν θα αφήσουν ποτέ τον Director.
    4ον (και κυριότερο όλων για την ίδια την ύπαρξη του blog): ΚΑΝΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!! ΚΑΝΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!! ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΙ???? Συγγνώμη τώρα, αλλά είναι δυνατόν να γράφεις σωστά τη λέξη "αποκλειστικότητες"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια μας πολλά ρε κοορέλια. Τριπλή γιορτή. Μέρα των Ερωτευμένων, Κινέζικη Πρωτοχρονιά και Γενέθλια του koorelia. Σύμπτωση ή σημάδι της μοίρας; Μάλλον τραγελαφικό συμβάν. Φανταστείτε ερωτευμένους ηλίθιους κινέζους και κινέζες με τριαντάφυλλα και γέλια γάτας να κάνουν καραόκε με τα άρθρα μας και ένας δράκος αισθητικής 'Ρόδα τσάντα και κοπάνα' να περιφέρεται στο χώρο. Μάλλον δεν είμαι καλά...
    O koorel πραγματικά μας λείπει.
    Director πήδα γυναίκες και μην ασχολείσαι με το blog. Άλλωστε το blog έχει αποδείξει ότι είναι ανενεργό όταν εμείς είμαστε ενεργοί.
    Τα πάρτυ πρέπει να μην έχουν όρια. Τι μιζέριες είναι αυτές; Μέ όρια στην τιμή και στην κατανάλωση αλκοόλ και ουσιών μπαίνουν όρια, taboo και δεσμεύσεις στους καλεσμένους και σε εμάς και μικραίνουν την πιθανότητα οργίων και άλλων αξιομνημόνευτων καταστάσεων. Για ένα καλό πάρτυ αξίζει να πουλήσουμε και τις περιουσίες μας. Στο επόμενο πάρτυ υπόσχομαι να φέρω και τον koorel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 24 μηνες...
    2 χρονια...
    μια ανηφορα...
    ενα αγουρο καρπουζι...
    1 βυζι...
    καν1ς τονος...
    αινα λαθος...
    μια ταχυπαλμια...
    ενα ΓΙΟΥ-ΑΡ-ΕΛ
    ενΑ ανυπαρκτο σεναριο...(με εναν τελειο ρολο)
    καποια καφασια μπυρες...
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕS ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG...
    ΚΑΡΙΟΛΗΔΕς...ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!!!
    ΤΙ???
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.