Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Christmass Chronicles

Πιστεύω ότι τα Last Christmas-I gave you my liver, αξίζουν το δικό τους post:



Αγαπητό μου koorelo-λόγιο,
πέρασα πολύ ωραία αυτά τα χριστούγεννα καί συνέβησαν αρκετά πράγματα που πρέπει να σου πω.
Για αρχή πρέπει να μάθεις ότι οι διακοπές μας, ξεκίνησαν με hangover απο την προηγούμενη. Όχι τόσο δικό μου Hangover απο τα ποτά του Τάκη-Ρόκη, όσο των Legend+Averel μιάς και τήρησαν το έθιμο να ταξιδεύουν κλ@σμένοι. Averel μάλιστα πρίν έρθει Αθήνα πέρασε και απο Brussels για να ξεμεθύσει.
Αφου ίσιωσαν όλοι μετα απο μερικές μέρες πήγαμε οι φίλοι μου και γώ, στο σπίτι του παιδικού μας φίλου Legend και για πρώτη φορά στα χρονικά, τα σπάσαμε και δέν ήταν ΚΑΝ σαββατόβραδο. Αφού ο ΟΟΤΜ κατάφερε να αποφύγει στενές χορευτικές επαφές με μεθυσμένη ώριμη κυρία, γυρίσαμε στα σπίτια μας...

Ε, και έφτασε η μέρα του PaRtY

Μπήκαμε στο μαγαζί, απλώσαμε τα Depon στο τραπέζι μας, και περιμέναμε τον κόσμο...
Απο τις χορευτικές φιγούρες του Τζανέτου, μέχρι το ιδρωμένο απο χνώτα αυτί του Πάχυλον. Απο loverman Legend που χορευε μόνος με μία τροφαντή άσχετη στη μέση του άδειου πλέον μαζαγιού, μέχρι τον Massive DJ που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.
Ναι, ήταν πλέον γεγονός. Το Party άφησε εντυπώσεις, τις οποίες πήγαμε να συζητήσουμε στο Batman. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αποχαιρετίσαμε τον άμοιρο Averel που το μεσημέρι πέταγε για landon, και πήγαμε για ύπνο.
Και φτάνουμε στην πρώτη μέρα του χρόνου, που μας βρίσκει ξημερώματα σε ένα σπίτι... μα τί σπίτι. Και αφού ο Pachylon έβγαλε φωτό με το κινητό τη θέα, και ο Legend χόρεψε με τη θεά (της νύχτας εκείνης) ξημερώσαμε.
-Παω να πιώ μια μπύρα με Pachylon και επιστρέφω-


(επεστρεψα...)
Και πού είχαμε μείνει? Α... στο ξημέρωμα.
Μιάς και είμαστε συνηθισμένοι στο να μας βρίσκει το ξημέρωμα,
αφού ξαναγύρισα στο party στην ακρόπολη για να δώσω στο Legend το πορτοφόλι του, πήγα σπίτι μου, για να κοιμηθώ και να ξυπνήσω (απόγευμα πιά) και να τηλεφωνήσω στους koorelous που λείπαν για να δώ πώς περάσαν. Director 38 πυρετό, OOTM family affair, Averel Fabri(c) Freak.

Κλείσαμε το Χόλινταιη με μία τελευταία κυριλέ έξοδο για φαγητό (επίσης πρώτη φορά στα χρονικά). Ακολούθησε ποτάκι στο κέντρο, για να μας βρεί το ξημέρωμα πάλι, Πανοπτη και ΟΟΤΜ να καπνίζουμε έξω απο το σπίτι του και να μου αποκαλύπτει τα σχέδιά του για την γυναίκα που τον έκανε Kooreli το προηγούμενο βράδυ. Ακόμα δέν ξέρω τί εκανε την επόμενη μέρα.

-Epilogue-
Όλοι ξέρετε ότι η μνήμη μου δέν είναι ιδιαίτερα δυνατή . Παρακαλώ μέσω σχολίων να προσθέσετε ότι μου διαφεύγει.
Αυτά αγαπτό μου Koorelo-λόγιο...

Quick Facts:
Το PaRtY θα γίνει θεσμός, 27/12/χχ
Ο Director πάντα θα φεύγει με γκόμενα απο οποιαδήποτε εκδήλωση
Ο Averel θα ζεί στην κόψη του ξυραφιού (έμα8α ότι έγραψες 5000 λέξεις σε 1 βράδυ)
O OOTM θα προκαλεί παράνοια σε όποια είναι δίπλα του
Ο Legend θα αρχίσει να μελετάει τις κινήσεις του Director ώσπου να βρεί το "αστέρι" του, με το οποίο θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του
Ο Τζανέτος ΠΟΤΕ δέν θα σηκώνει το τηλέφωνο όταν τον παίρνω, και πάντα θα του γκρινιάζω
Ο Πάχυλον και γώ θα είμαστε ΚΥΡΙΟΙ για όσο μας παίρνει. Μετα βλέπουμε...

Καλη μας χρονιά Koorelia.

Formal dinner with (most of) brothers---350e
Open party with brothers----------------1300e
bOnd of brothers------------------------Priceless

3 σχόλια:

  1. Please give us more. This song is quite brilliant, reminding and long for this small article. Please Great Man give us more or reinforce the existing one... We want more...we want more...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Article incomplete. It will soon be enchanted, reimbursed and reinforced with much more. Please stay tuned.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο σπίτι του Legend o Legend φίλησε για πρώτη φορά το Αστέρι του... Ο Ξάδερφος τραγουδούσε μανιακώς Λευτέρη Πανταζή και ο o.o.t.m. εγκαθιστούσε μέσα του το 'καβλόσι' των Χριστουγέννων του. Στο party χόρευαν σε κάποια φάση 150 άτομα ταυτόχρονα και Legend - Director χόρευαν αρρωστημένο pongo εποχής Rodeo και Villas ενώ ο Τζανέτος είχε σηκώσει το λωρίδι του και ήταν στα upper decks (μετά ωραίων υπάρξεων) και έδινε το ρυθμό στην πίστα. Στο ποτάκι(10) μετά την κυριλέ έξοδο και μετά από την εξήγηση του 'γάμησα λίγο', ήταν χαρακτηριστική η ατάκα του o.o.t.m 'Ουακρεανεοία Αγώ'.
    ΥΓ: Μαλάκες πραγματικά όλα είναι θολά μετά από τόσο ξύδι. Κάτι εικόνες μόνο θυμάμαι...Όποιος μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω να ξεπεράσουμε και τα 10 σχόλια που έχει καημό ο Hippie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.