Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Τίτλος (Που ο Τζανέτος δεν έβαλε)

...Όπερ κ εγένετο...φωναξάν...αλλοί πάλι είπαν...θαύμα...τα κατάφερα επιτέλους κ μπήκα στον ιερό λόχο-ναό των κουρελιών!Καλώς σας βρήκα.Η ώρα κλασσική για μας...2:32,τα μάτια μισόκλειστα,το τσιγάρο στο στόμα κ το φορτίο βαρύ!Λοίπον...χρόνια πολλά με δύναμη κ τρέλα!Ώρα 3:24...στο χέρι μου σιγοσβήνει το δεύτερο ουίσκι!Λίγα πράγματα για πρώτη φορά αλλά λένε πώς μετράνε τα έργα κ όχι τα λόγια...Ακόμα ζητώ ταπινά συγνώμη για τα(σίγουρα) ορθογραφικά μου ατοπίματα-σφάλματα-κοίνος λάθη διότι στο ΄΄ιδρυμα΄΄ που πήγαινα σχολέιο όταν ο καθηγητής μας δίδασκε εγώ...κοίταζα τα βύζια της αφροδίτης κ πολλά αλλα...(οχι μόνο βυζία)!Εξάλου λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε.Οπότε δείξτε υπομονή αδέρφια.Η συνέχεια επί της οθόνης...ώρα 4:11!


΄΄ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ΄΄
1) Στοχος το ΄΄Λ.Λ.Π.΄΄
2) Φωτογραφικό υλικό...
ΥΓ1...καθ'αρχή και δύσκολη!
ΥΓ2...είμαι ο Τζανετος κ μόλις την γάμησα!

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρειτηροία Τζαναίτακω. Καλλός μασ οιρθαίς. Κάνις δεν πεισταιύαι ώτη θα τα καταφφαιρνές. Mε ξαιτρελλαναί ο τοίτλως σου. Πρωτηνό να αιξεταστις στα παλλεωταίρα κεφάλαια του σηγγεκρημαινου ειστωτωπού. Αν κε ι λιπί σιμφονούν.

    Και εξηγούμε...

    1) Πιο ήταν το πρώτο άρθρο του Averel;
    2) Μετά από πιο party συντάχθηκε το πασίγνωστο και πετυχημένο άρθρο ''Να ζήσεις Βασίλη!!!'';
    3) Πιο μάθημα έδινε ο Pachylon και συνέλλαβε το Pachylon + Επιστημη = (δεν ορίζεται);
    4) Μετά από ποια τσόντα ο Legend απόκτησε εμμονή με γνωστό σεξουαλικό βοήθημα - παιχνίδι;
    5) Ποια μέρα ο Πανόπτης αποφάσισε να δημιουργήσει το όνειρο χρόνων ''koorelia.blogspot.com'';
    6) Γιατί ο o.o.t.m. γράφει στο kourelia.blogspot.com;

    Υ.Γ: Οι ερωτήσεις ισχύουν για όλους...
    Δικός σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλωσοριζω τον ανθρωπο που οταν οδηγει στο χιονι κοιταει παντα πισω και παραλληλα θωπευει την συνοδηγο χωρις κανενα απολυτως προβλημα!

    Προς ολους : Προτεινω παγανιστικη τελετη μυησης και ενταξης. Πανοπτη, ανελαβε το...

    ΥΓ: Μεχρι κι ο Τζανέτος χρησιμοποιει τονους, ασχετα αν τους βαζει σε λαθος συλλαβη....respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς τον, αλλά γλυκάκια δε μας έφερες, με άδεια χέρια ήρθες. Εκτός αν χάλασαν μετά το δίωρο που πέρασε μέχρι να ανεβάσεις το παρθενικό σου e-λογοτέχνημα (σ.σ.: παρθένα η [parθéna] αρσ. παρθένος [parθénos]: γυναίκα που δεν έχει έρθει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με άντρα, που διατηρεί άθικτο τον παρθενικό της υμένα- αναφέρω την ετυμολογία γιατί μάλλον ο Τζανέτος δε μπορεί να φανταστεί τι σημαίνει αυτή η παράξενη λέξη).
    Κατά τα άλλα, τώρα κατάλαβα γιατί δε με έπιανε ύπνος τα ξημερώματα, ήταν η συσσωρευμένη συμπαντική ενέργεια πάνω απ' την πόλη κατά την ώρα της συγγραφής...

    Υ.Γ1: Γιατί κατηγορείτε τον Τζανέτο για ορθογραφικά λάθη; Είναι να τραβάς τα βυζία σου σου με τέτοια λασπολογία!
    Υ.Γ2: Οι προεκλογικές σου δεσμεύσεις για "στόχευση του ΛΛΠ" τι ακριβώς σημαίνει; ότι θες να κάνεις στο blog ότι και στη σελίδα σου στο Facebook προσκαλώντας ακόμα κι εκείνους που μετά το σχολείο μέχρι κι η μάνα τους ξέχασε την υπαρξη τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΚΟΟΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ...ΔΥΝΑΤΑ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ Κ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ...ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.