Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

10 λογοι για τους οποιους η ιστορια με την κολαση δεν ειναι αληθινη.

Φανταζομαι οτι σε ολους σας εχει ερθει αυτο το ηλιθιο mail καποιου "φοιτητη" απο το Πανεπιστημιο Κρητης που αριστευσε στην εξεταση της χημειας. Εμενα προσωπικα μου ερχεται καθε βδομαδα και καθε φορα θελω να σπασω το pc με αυτους τους ηλιθιους που κανουν forward καθε μαλακια που τους ερχεται ικανοποιωντας την επιθυμια τους να στειλουν ενα "γαματο mail" στους e-φιλους τους....Ειναι οι ιδιοι αργοσχολοι που στελνουν ανυπαρκτες φωτογραφιες απο ανυπαρκτα εξωτικα μερη που ονειρευονται να πανε μετα την ηλιθια δουλεια που εχουν επιλεξει να κανουν. Επισης ειναι οι ιδιοι που στελνουν mail : "πως να σκοτωσετε το αφεντικο σας" (η αληθεια ειναι οτι με την κριση κανεις πλεον δεν μισει το αφεντικο του και γι' αυτο εχουν εκληψει το τελευταιο διαστημα), "προωθησε το για να σωσεις μια ζωη", "επειγον - μου εκλεψαν το αμαξι", "ας κανουμε κατι για τα δελφινια της ιαπωνιας", κλπ....Ειναι ολα αυτα τα mail που αρχιζουν με το εκνευριστικο fwd....

Ετσι, λοιπον, σαν αργοσχολος κι εγω θα παρουσιασω τους λογους για τους οποιους η συγκεκριμενη μαλακια με την κολαση δεν υπηρξε ποτε, αν υπηρξε δεν θα επαιρνε "αριστα" και δεν θα γινοτανε mail.

Αν δεν σας εχει ερθει ποτε (που δεν υπαρχει περιπτωση...) το βαζω κι εδω για να υπαρχει.
Ειναι το εξης :


"Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.


Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς:
Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη;
(στη χημεία ή εξώθερμη δίνει θερμότητα ενώ η άλλη απορροφά).



Οι περισσότεροι φοιτητές έδωσαν απαντήσεις παρέχοντας αποδείξεις βασισμένες στο Νόμο του Boyle (ένα αέριο ψύχεται όταν μεγαλώνει ο όγκος και θερμαίνεται όταν συμπιέζεται) ή κάτι παρόμοιο.


Ωστόσο, ένας έγραψε τα εξής:


Πρώτον πρέπει να γνωρίζουμε αν ο όγκος της κόλασης αυξάνεται προς το χρόνο. Επομένως χρειάζεται να ξέρουμε το ρυθμό με τον οποίο οι ψυχές εισρέουν στην κόλαση και το ρυθμό με το ν οποίο διαφεύγουν.

Νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι όταν μια ψυχή πάει στην κόλαση, δεν πρόκειται να φύγει. Επομένως, δεν διαφεύγουν ψυχές. Τώρα για το πόσες ψυχές μπαίνουν, ας δούμε πόσες διαφορετικές θρησκείες υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Οι περισσότερες από αυτές δηλώνουν ότι αν δεν είσαι οπαδός τους, τότε θα πας στη κόλαση. Εφόσον υπάρχουν περισσότερες από μία τέτοια θρησκεία και εφόσον οι άνθρωποι ανήκουν σε περισσότερη από μία θρησκεία, τότε μπορούμε να εξαγάγουμε το συμπέρασμα ότι όλες οι ψυχές πάνε στην κόλαση. Και όπως έχουν οι ρυθμοί γεννήσεων και θανάτων, θα πρέπει να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση θα αυξηθεί εκθετικά.


Τώρα, ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε το ρυθμό αλλαγής του όγκου της κολάσεως, είναι γιατί ο Νόμος του Μπόυλ δηλώνει ότι για να παραμείνει σταθερή η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση, ο όγκος της πρέπει να αυξάνεται αναλόγως με τις ψυχές που προστίθενται. Αυτό μας δίνει 2 περιπτώσεις:


1. Εάν η Κόλαση διαστέλλεται με πιο αργό ρυθμό από αυτόν με τον οποίο εισέρχονται ψυχές, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα αυξάνονται μέχρι να σκάσει η Κόλαση και να ξεχυθούν οι ψυχές.


2. Εάν η Κόλαση διαστέλλεται με ρυθμό πιο γρήγορο από τη αύξηση των ψυχών, τότε η θερμοκρασία και ή πίεση θα πέφτουν μέχρι να παγώσουν τα καζάνια της.


Ποιά από τις 2 περιπτώσεις ισχύει??


Αν αποδεχθούμε το αξίωμα το οποίο μου είπε η Τερέζα όταν ήμουν πρωτοετής, ότι ."Θα πρέπει να παγώσει η Κόλαση πριν κοιμηθούμε μαζί". και αν συνθεωρήσουμε και το γεγονός ότι χθες το βράδυ όντως κοιμήθηκα μαζί της, τότε .. ισχύει η δεύτερη υπόθεση και επομένως είμαι σίγουρος ότι η Κόλαση είναι εξώθερμη και ότι ήδη έχει παγώσει.


Απόρροια αυτής της θεωρίας είναι ότι η κόλαση, αφού έχει παγώσει, άρα δεν δέχεται άλλες ψυχές και επομένως έχει εκλείψει.... αφήνοντας μόνο τον Παράδεισο. Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει την ύπαρξη ενός Θεϊκού Όντος, το οποίο εξηγεί γιατί χθες το βράδυ η Τερέζα φώναζε συνεχώς: "Θεέ μου, Θεέ μου".


Αυτός ο φοιτητής πήρε το μοναδικό 'Α'.
"


Λοιπον :

1) Δεν υπαρχουν "εξτρα" βαθμοι και "εξτρα" ερωτησεις σε εξεταση μαθηματος σε ελληνικο Πανεπιστημιο....μπορει να υπαρξει το αντιθετο δλδ αριστα πχ το 8 με βαση το 5 αλλα ποτε αριστα πχ το 12 με βαση το 5....

2) Δεν υπαρχει Κολαση.

3) Κανενας καθηγητης σε ελληνικο Πανεπιστημιο δεν θα εβαζε μια "εξτρα" ερωτηση για να
παρουν "εξτρα" βαθμους οι φοιτητες του....εχει αλλα πραγματα να κανει απο το να σπαταλαει το χρονο του διαβαζωντας "εξτρα" απαντησεις και χαριζοντας "εξτρα" βαθμους....

4) Αποκλειεται η ερωτηση να ηταν "Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη;" - δεν υπαρχει εξωθερμη ή εσωθερμη περιοχη αλλα υπαρχει εξωθερμη ή εσωθερμη αντιδραση, μεταβολη κλπ.

5) Ο νομος του Boyle μιλαει για την ισοθερμη μεταβολη των ιδανικων αεριων δλδ οτι η πιεση ενος αεριου ειναι αντιστροφως αναλογη του ογκου σε σταθερη θερμοκρασια.
Αρα αυτο που αναφερεται στο mail οτι "ένα αέριο ψύχεται όταν μεγαλώνει ο όγκος και θερμαίνεται όταν συμπιέζεται" ισχυει κατα το ημισυ (και συγκεκριμενα το δευτερο) και αυτο το γαμημενο ημισυ δεν το ειπε ο κυριος Boyle.....

6) Γιατι ο ογκος της Κολασης να αυξανεται με την εισοδο των ψυχων? Εαν σε ενα δωματιο αρχισουν να μπαινουν ατομα θα αυξηθει ο ογκος του δωματιου?
Ακομα κι αν η κολαση δεν ηταν ενας συγκεκριμενος χωρος, παλι ο ογκος της δεν θα αλλαζε απο τις ψυχες γιατι οι ψυχη δεν εχει ογκο (μην ακουτε τις μαλακιες οτι η ψυχη εχει μαζα 21 γραμμαρια και διαφορες αλλες θεωριες περι ψυχων - τπτ δεν ισχυει).....

7) Μην τα ξαναλεμε για τον Boyle.....

8) Δεν υπαρχει γκομενα στην Κρητη που να εχει το ονομα "Τερεζα". Θα μπορουσε να ειναι ισπανοφωνη τουριστρια που γνωρισε στην λεβεντογεννα νησο αλλα οι τουριστες καθονται για λιγο καπου οχι για χρονια ("
....μου είπε η Τερέζα όταν ήμουν πρωτοετής.....") - αρα δεν ισχυει το περι τουριστριας.
Να ηταν την προηγουμενη μερα στην χωρα της "Τερεζας" και να την γαμουσε και να προλαβε να γυρισε και να πηγε να γραψει προοδο χημειας την επομενη μερα και να πηρε και αριστα?......δυσκολο.

9) Καμια γκομενα δεν επικαλλειται τον Θεο της ωρα της πραξης....εκτος κι αν ηταν καμια μοναχη ή θρησκοληπτη παρθενα....που του επαιζε την δυκολη απ' οταν "ητανε πρωτοετης"?....ελεος....δεν παιζει κατι τετοιο....

10) Δεν υπαρχει βαθμος "Α" στο ελληνικο Πανεπιστημιο, υπαρχει μονο στις 2 πρωτες ταξεις του δημοτικου....


Υπαρχουν κι αλλοι λογοι αλλα πεινασα απο το πολυ γραψιμο.....

3 σχόλια:

  1. Και μένα μου την σπάει απίστευτα το συγκεκριμένο μουνόπανο. Έστω και αλήθεια να είναι, σκέψου πως θα είναι αυτός ο 'έξυπνος' τύπος.
    1. Ο πιο μισητός άνθρωπος μέσα στο πανεπιστήμιο.
    2. Είναι ο Καμίτσος.
    3. Είναι ο μεταπτυχιακός που θέλεις να σκοτώσεις.
    4. Η Τερέζα είναι σαβούρα.
    5. Ο ίδιος το έβγαλε το mail γιατί ήθελε να γράψει όλα αυτά, αλλά επειδή κώλωνε να απογοητεύσει τον αγαπημένο του Καθηγητή δεν το έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κόλαση είναι οι αυτοί, οι άλλοι"
    Υπογραφή: Τερέζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ...

    1)Η τερέζα είναι μια κούκλα από sex shop που μιλάει όταν το βάζεις στην τρύπα...(βλέπε,θεέ μου,αχ μάνα μου,σκίσε με...κ.τ.λ.)

    2)Μπορεί κ πολύ πιθανόν η τερέζα να είναι η ίδια η παλάμη του κ να τα λει αυτός....τι να κάνει ο άχρηστος

    3)Άσε ρε φίλε τα γαμω-mail κ βγές να ξελαμπηκάρεις λίγο...ΠΕΤΣΑΚΙΑ!

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ
    ...ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ Η ΤΕΡΕΖΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.