Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

The truth ][

Είναι αλήθεια ναι. Είμαι ενεργό μέλος (Στέλεχος) τις οργάνωσης εδώ και 22 χρόνια. Διατηρώ 148 διαφορετικά Blog, που όλα έχουν σκοπό να προσελκύσουν νέους κάθε ηλικίας. Το πραγματικό μου ΝιckName είναι -=paspOptis=- και έχω φέρει στην οργάνωση πάνω απο 14,000 άτομα. Δέν λέω, έχω κάνει και παρανομίες (το Βατοπαίδι ήταν για να βάλω αυτό το τόσο γρήγορο Internet που έχω αυτή τη στιγμή) αλλά θεωρούμαι τίμιος γενικά. Στα πλαίσια αυτής της τιμής που με διακρίνει, έχω την τιμή να σας δεχτώ όλους στο κομμα ευθύς αμέσως!
Pachylon σε ευχαριστώ που με εβγαλες απο την δύσκολη θέση να το πώ μόνος μου. Ένα μπουκάλι Johnny μπλέ σε περιμένει σήμερα στο H2O απο εμάς.

2 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστω για τις παροχες σου στρατολογε Πασποπτη αλλα θα ηθελα ακομα μια χαρη ακομη και θα σας το ανταποδωσω (ξερεις, εκεινη την κρισιμη ωρα της καλπης).
    Τι να το κανω το μπουκαλι, αν ειναι να το πινω μονος μου με αλλους συντροφους? Γι' αυτο θα ηθελα και 5-6 "συντροφισσες" στο τραπεζι μου...

    Α, κι οταν ειναι για Μυκονο εκδρομουλα, στειλε μηνυματακι! οκ?

    Νιωθω καλυτερα τωρα που αποκαλυφθηκαμε...

    Ταρα-ταρα-ταρα-τατατα τατα τααααααα
    Ταρα-ταρα-ταρα-τατατα τατα τααααααα
    σιγουρα ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρχική μου σκέψη όταν συνδέθηκα εκ νέου με το blog ήταν να αφήσω ένα ευχαριστήριο σχόλιο στο άρθρο του Pachylon, θέλοντας να δείξω την ευγνωμοσύνη μου για το ότι τόλμησε να ρίξει άπλετο φως σε μια υπόθεση που μας ταλανίζει εδώ και μεγάλο διάστημα (βλ. αποχή Πανόπτη). Ωστόσο, μετά από το αρχικό σοκ του πράσινου φόντου, διαπίστωσα ότι πολύ σύντομα ο έγκριτος αυτός και μεγάλος (σε όγκο) ρεπόρτερ ξέχασε τις αρχές της δημοσιογραφικής αποστολής που κρυφά του είχαμε αναθέσει, με φθηνό αντάλλαγμα ένα Johnny μπλε.
    Αδυνατώντας να συγκρατήσω τα δάκρυα οργής για την πλεκτάνη που στήνεται με κεντρικό σχεδιαστή τον PASPopti (επιτέλους πέσαν οι μάσκες πράσινη οχιά) και δεξί του χέρι τον Pachylon (ή μήπως καλύτερα να σε λέω Αρτέμη Μάτσα;;;), με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι παραιτούμαι από το πληκτρολόγιο, ενώ θα κινήσω όλες τις νομικές διαδικασίες για να κατοχυρώσουμε οι υπόλοιποι το τιμημένο όνομα του blog. Επίσης, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, οφείλω να σας πω ότι αυτή τη στιγμή η κ.Στέλλα Μπεζαντάκου γράφει ήδη για λογαριασμό μου μια νέα επιστολή προς τον πρωθυπουργό κατά την οποία του αποκαλύπτει το νέο μεγάλο σκάνδαλο (αντιλαμβάνεστε ασφαλώς ότι δε μπορούσα να κάνω μόνος μια τέτοια ενέργεια, έπρεπε να απευθυνθώ σε κάποιον λόγιο),επομένως από αύριο αναμένονται άμεσες εξελίξεις.
    Αν νομίζατε κύριοι πως θα ξεπουληθώ για ένα Johnny μπλε, είστε πολύ γελασμένοι.

    Υ.Γ.: Παίζει κανένα Jack single barrel?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.