Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Καταγγελία


Στις εκτός ιστολογίου συνευρέσεις των απανταχού Κουρελιών τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει ένα νέο θέμα σύγκρουσης όσον αφορά την εξέλιξη και την προοπτική του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Το θέμα αφορά επίσης τον ιστορικό ρόλο της λέξης Ορόσημο του blog.
Υπάρχει λοιπόν όπως όλοι γνωρίζετε ένας φλώρος που ιδιοποιείται το ποθητό(όχι για όλους) kourelia.blogspot.com...Θύελλα αντιδράσεων λοιπόν έχει προκύψει για το αν πρέπει να κινηθούμε προς την κατάκτηση της περίφημης ιστοσελίδας ή πρέπει να κάτσουμε στα αυγά μας. Και εξηγούμε...

Τρόποι και επιχειρήματα οπαδών κατάκτησης.
1. Χρήση θεμιτών, νόμιμων, παράνομων, βρώμικων, ευγενικών, ξεφτιλισμένων, τρυφερών, ύπουλων, άμεσων και έμμεσων μέσων προς την επίτευξη του στόχου.
2. Αποστολή email στην εταιρία blogspot με το επιχείρημα ότι το ιστολόγιο του φλώρου είναι ανενεργό εδώ και 3 χρόνια. (5 χρόνια χρειάζονται για να ελευθερώσει η εταιρία το όνομα)
3. Αποστολή απειλητικών μηνυμάτων στον ιδιοκτήτη, που στρίβει ακόμα στην Βιλλαρίμπα παρέα με το ξημέρωμα και το δειλινό του καμμένου Κα'ι'άφα, να παρατήσει το όνομα που μας ανήκει και που επάξια μετά από τόνους Αλκοόλ, ετών χωρίς πτυχία και γενικά ξεφτιλισμένων(ψυχολογικά κ σωματικά) βιώσαμε και κατακτήσαμε.

Τρόποι και επιχειρήματα οπαδών παραμονής.
1. Χρήση ύπουλων και μη ομαδικών αποφάσεων.
2. Βλέπε ανάρτηση σχολίου από o.o.t.m. στο kourelia.blogspot.com με σκοπό να κρατήσει ενεργό το χλεμπονιάρη ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. (Εντάξει κλασικά προτείνω μόνιμη διαγραφή φιλώντας της μπάσκετ κάλτσες του μεγάλου Πανόπτη)
3. Πρέπει να μην μας βρίσκουν εύκολα και πρέπει να μας ψάχνουν.Και έτσι γουστάρουμε αφού έτσι ξεκίνησε.(Επιχείρημα)
4. Τη σπάμε φασιστικά σε όσους δεν συμβαδίζουν με εμάς. Σε όσους πληγώνονται που βλέπουν τη ΛΕΞΗ τους να χαραμίζεται σε αγιοκλίματα και αγγίγματα και τέτοιες βλακείες.(Εκτός αν κάποιους τους εκφράζει...)

Υ.Γ. Περιμένω Τοποθετήσεις για το κρίσιμο αυτό θέμα που πιστεύω ότι επιτέλους θα καταφέρει να μας διασπάσει...

3 σχόλια:

  1. Ελπίζω να έχετε ήδη κανει ψλιψκ (Click στο ελληνικό πληκτρολόγιο)στο μικρό κουτάκι επάνω στη σελίδα, που λέει "Επισήμανση Ιστολογίου"
    Υπάρχει περίπτωση να το διαγράψουν τελείως, και να γλιτώσουμε τον κόπο (Ανατινάξεις, δολοπλοκίες και εκβιασμούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Legend,
    Το να στείλω comment στη σελίδα του τύπου ήταν μια καθαρή κίνηση διαμαρτυρίας...ξεπήδησε από μέσα μου και απλά έγινε χωρίς να γνωρίζω και να με ενδιαφέρει για πόσα χρόνια θα παραμείνει ενεργό το αηδιαστικό του ιστολόγιο.
    Εγώ φίλε τις σκέψεις μου τις έδωσα σε αυτό το blog που ξεκίνησε,δυνάμωσε και έδωσε νόημα σε ένα μέχρι πρότεινος ανύπαρκτο λεκτικό προιόν βλ."koorelia".
    Και δεν είναι το όνομα που δίνει έννοια στα πράγματα.Θα μπορούσαμε το ποτήρι να το λέμε πιάτο και το αντίστροφο.Η χρηστική τους αξία θα παρέμενε αμετάβλητη.Βέβαια μερικοί θα μπορούσαν να τρώνε απο ποτήρια και να πίνουν το ποτό τους σε πιάτα.
    Και εδώ είναι που πραγματικά επεμβαίνουν τα αγνά κοορέλια και ανατρέπουν τα όρια της λογικής,δίνουν άλλο νόημα σε ότι μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτό ήταν φυσιολογικό,σπέρνουν μαγεία ή ανατριχίλες,προκαλούν γέλιο ή κάνουν φρύδια να σμίγουν και στομάχια να σφίγγονται.
    Όχι φίλε...δεν θα ακολουθήσω την οπορτουνιστική σου πορεία.Μπερδεύεις αυτό το ιερό του χάους με μηχανισμούς και παράτες που ποτέ δεν ζήτησε.Επισημότητες που το καθιστούν κατώτερο του επιπέδου του και προσπαθείς να οργανώσεις συντονισμένες κινήσεις.
    Με ποιούς?Με τα τέκνα της αδιαφορίας και της πιό όμορφης παρακμής?Λάθος μέρος φίλε...
    ΝΑΙ ο πόλεμος ξεκίνησε...εγώ μένω ΕΔΩ...παρ'όλα αυτά σ'αγαπάω...κουρέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος σπέρνει kourelia με "u" θερίζει θύελλες.

    Legend, αρχικά έχω να σου πω ότι όσες φορές κι αν προσπάθησα να διαβάσω το No 4 ημών, των "οπαδών παραμονής" (α, επίσης σταμάτα να συμβουλεύεσαι το Τζανέτο για τους τίτλους) δεν κατάφερα να καταλάβω τι εννοείς. Λυπάμαι, αλλά δεν θα αναλώσω άλλον από τον πολύτιμο χρόνο μου, έχω να ασχοληθώ με το πότισμα λουλουδιών.
    Από την άλλη, θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις ότι έχει μισθωθεί Ζουαζιλανδός μάγος- φύλαρχος προκειμένου να εξαφανιστεί με μεταφυσικό τρόπο η ιστοσελίδα του φλώρου, ακόμα κι αν εμμείνω στην απόφαση μου να διατηρήσουμε το double "o". Αν δεν το έχουμε εμείς δεν θα το έχει κανένας.
    Τέλος, πότε θα καταλάβεις ότι το γλείψιμο στον Πανόπτη δεν πιάνει τόπο?
    Υ.Γ.: Δηλαδή αν κατοχυρώσουμε τον τίτλο που δικαιωματικά μας ανήκει (kourelia) θα σταματήσουμε να πίνουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.