Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Still koorelia, but not on the beach. On the desk.


Δεν θέλω να γράψω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω τι να γράψω. Απλά είδα αυτό το "τελευταία ανάρτηση: 31 Ιουλίου" και σκέφτηκα να βγάλω το blog από την καλοκαιρινή ραστώνη στην οποία είχε παραδοθεί εδώ και πολύ- πολύ καιρό. Και δεν το κάνω για λόγους αισθητικούς (έχει διαγραφεί ο όρος από το λεξιλόγιο μας) ή π.χ. για να φαίνεται ότι υπάρχει μια τυπική έστω ανανέωση (ούτε αυτή υπάρχει). Απλά βαρέθηκα να μπαίνω για να δω μήπως ανέβασε κάποιος κάτι για να γελάσω και αντ' αυτού να βλέπω "koorelia on the beach"- κι εγώ όχι απλά να μην είμαι σε κάποια παραλία αλλά να βρίσκομαι καθηλωμένος σε μια καρέκλα προσπαθώντας ανεπιτυχώς να διαβάσω. Επίσης θα ήθελα κάποιος να μου δώσει επιτέλους λύση στο πρόβλημα του συνεχώς ανοικτού μπροστά μου βιβλίου, οι σελίδες του οποίου ωστόσο έχουν σταματήσει να γυρίζουν εδώ και ώρα. Ας είναι...
Πάντως μου φαίνεται πως το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να τα παρατήσω και να πάω να πουλάω κουλούρια και λουκουμάδες στο Cern, για να δω από κοντά αν η μαύρη τρύπα, κλάσματα του δευτερολέπτου μετά τη δημιουργία της, στοκάρεται. Έτσι και θα σωθούμε όλοι και θα αποδείξω πως στο ελληνικό πανεπιστήμιο προωθείται μια επαναστατική επιστημονική σκέψη, που δίνει άμεσες ευκαιρίες εφαρμογής και δε μένει σις θεωρίες. Χαίρεται.

2 σχόλια:

  1. Ποιός χαίρεται?
    Αν η μαύρη τρύπα του cern έχει οποιαδήποτε σχέση με τη γνωστή "άλλη" μαύρη τρύπα και σε αυτήν χρωστά το σύμπαν τη γεννησή του...τότε ο Θεός είναι γυναίκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Co-Blogger Averel: Στοκάρισμα μαύρης τρυπας... Ίσως το επάγγελμα του μέλλοντος? Είμαι περήφανος που γνωρίζω τον εφευρέτη του! Τεράστια σύλληψη!!!
    Co-Blogger o.o.t.m. : Χαίρομαι που είσαι καλα και συνεχίζεις να λειτουργείς με γνώμονα αυτή τη "γνωστή" σε όλους μας Μαυρη Τρύπα (Υγρασία πάνω απο 95% υπο συνθήκες)
    Co-Blogger PACHYLON: ACTIVATE YOURSELF (Transformers, μεταμορφωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.