Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Κουρέλι. (τελεία)


Στα πλαίσια της κατάστασης που βρίσκομαι, μοιράζομαι μαζί σας ένα απο τα "Repeat" που ακούω αυτή τη στιγμή. Περιγράφει 3 κουρελια.

(Δέν άρμοζε να σχολιάσω το άρθρο του Pachylon σε μορφή απλού σχολίου,του αξίζει ολόκληρο post.)
Πρώτος γαλλικός καφές για το ακαδημαϊκό έτος 2008-2009, σήμερα και δέν ξέρω αν τον απολαμβάνω. Απανωτές αποτυχίες σε εξετάσεις και δέν ξέρω αν μου αξίζει να κλαίγομαι.
Θα προσπαθήσω να ορίσω την ένοια ΚΟΥΡΕΛΙ. Ή καλύτερα μία πτυχή της, μιάς και μιλάμε για έναν όρο τραγικά (πραγματικά) περίπλοκο. Είναι κάτι σαν να προσπαθείς να τετραγωνίσεις τον κύκλο. Απλό σκεπτικό (είμαι γενικά κουρέλι) και όμως ποτέ δέν ξέρεις πόσο κουρέλι μπορείς να γίνεις (
3.141592653589…και ξέρεις οτι πάντα το επόμενο ψηφίο αντιστοιχεί σε λίγο χειρότερη κατάσταση)
Η κατάσταση που θέλω να σας παρουσιάσω....
βρίσκεται κάπου μεταξύ του 3.14159265358-(Πανόπτης)-9… , και υποθέτω ότι ο Pachylon πιστεύει ότι είναι κάπου κοντά σε αυτά τα ψηφία.
Γνωστή κατάντια, κυκλοφορέις μαζί με πρωτοετά+ , Διαβάζεις μαζί με δευτεροετά+ ,Ζητάς σημειώσεις απο όμοιούς σου οι οποίοι έχουν προ πολλού περάσει το μάθημα. Δίνεις, και δέν ξέρεις αν τελικά έγραψες καλα. Δέν θέλω να ξέρω τί με περιμένει στο επόμενο ψηφίο... Και μιλάμε μόνο για τον ακαδημαϊκό τομέα έτσι.....
Θεωρώ τον εαυτό μου κουρέλι, απο όποια γωνία και αν τον κοιτάξω (ακόμα και σωματικά)
Αγαπητέ Pachylon, "απαντώ" στον υπαρξιακό προβληματισμό σου, εκφράζοντας τον δικό μου Δυστυχώς δέν έχω ούτε την ικανότητα ούτε το κουράγιο να τετραγωνίσω τον γαμημένο κουρελοκύκλο που με οδήγησε να κλειδωθώ στο σπίτι μου σήμερα το μεσημέρι και να ακούω 2-3 τραγούδια στο repeat. (17 φορές το καθένα ως τώρα...). Πιστεύω σε σένα και ελπίζω να βρείς μία λύση (έστω και ανορθόδοξη) στα 3 προβλήματα που ανέφερες στο post σου. Έπειτα θέλω να την δημοσιεύσεις, και να μου την εξηγήσεις αναλυτικά, έτσι ώστε να την εφαρμόσω κατα γράμ(μ?)α. Θα απορρίψω λύσεις που περιέχουν τους όρους "χρονομηχανή (με δυνατότητα επαναφοράς στο παρόν)", "μαγικό χέρι", "μετεμψύχωση" διότι αρνούμαι την ύπαρξή τους.
Αγαπητέ Legend, κάθε άλλο παρά άτονη η είσοδος του Pachylon στο ιστολόγιο. Ξαναδιάβασε το post σε παρακαλώ και ξαναγέλα, είναι η απάντηση στο δικό σου πρόβλημα (το οποίο δέν θεωρώ ασήμαντο).
Αγαπητέ Averel, σε παρακαλώ, πάρε πτυχίο, βγάλτο φωτοτυπίες και πάμε διακοπές κάπου με ήλιο και ζέστη. Άν γίνεται φέρε πάνες γιατί δέν θέλω να σηκώνομαι για κατούρημα.
Πάω για ύπνο, διότι άρχισα να μου θυμίζω το λογότυπό μας.

4 σχόλια:

  1. Σχολιάζοντας το ίδιο μου το Post, θέλω να διευκρινίσω ότι είναι αποτέλεσμα παρατεταμένης αϋπνίας και οργανισμού μεγάλης περιεκτικότητας σε καφεϊνη (ο χημικός τύπος φαίνεται στο εικονίδιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν: επειδή η κατάσταση έχει αρχίσει και σοβαρεύει σε σημείο που να απειλείται η ταυτότητα του ίδιου του blog, και σε συνάρτηση με τις κοσμογονικές αλλαγές που συντελέστηκαν το τλευταίο διήμερο (βλ. activation Pachylon, γραμματικές- συντακτικές διορθώσεις από πλευράς Legend, εισαγωγή του πρώτου βίντεο, ιδρυτικά μέλη να απαντούν στον εαυτό τους...), νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα. Και ορμώμενος από την προσπάθεια ερμηνείας του όρου "κουρέλι", θα προτείνω δημοσίως κάτι που απ' τη μια θα βοηθήσει τις ανησυχίες του σεβάσμιου ΠΑΝΟΠΤΗ, απ' την άλλη όμως (φοβάμαι μόνο και μόνο που το τολμώ...) ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στη φύση, να δημιουργηθεί μια νέου τύπου μαύρη τρύπα (δηλ. να μην την πιάνει στόκος φίλε Πανόπτη), να φέρει τσουνάμι και τυφώνες και σεισμούς και πλημμύρες μαζί: Προτείνω λοιπόν να απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στον κ.Τζανέτο Τζανετάκο. Για να δοθεί (αν φυσικά δεν πέσει φωτιά να με κάψει που προτείνω να δοθεί δημόσιο και δη γραπτό βήμα σ' αυτόν τον τύπο) ένα τέλος στη σοβαρότητα και να θυμηθούμε όλοι τις παλιές, καλές ηλίθιες ρίζες μας.

    Αυστηρά προς ΠΑΝΟΠΤΗ: - μπορεί να είμαι μάλλον κοντά στο πτυχίο, απ' ότι βλέπεις όμως, καθώς είμαι όλη μέρα στο Blog, κάνω τα πάντα για να το απομακρύνω...
    - Μη νομίζεις πως με ξεγέλασε το άρθρο σου. Ξέρω πως εσύ ήσουν ένας από τους χάκερ που παρέκαμψε τα σκληρότερα μέτρα ηλεκτρονικής ασφάλειας που έχουν δημιουργηθεί ποτέ και μπήκε στο πρόγραμμα του πειράματος στο Cern, θέλοντας να δεις αν είναι ελεύθερη η θέση του κουλουρά. Σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφέντη του blog αν μπορείς πες μου τον τίτλο του κομματιού καθώς και τους τίτλους των άλλων 2 που σε ακολουθούσαν εκείνο το μεσημέρι...
    Σου ζητώ το chart της παράνοιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.