Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Έχω χάσει τον ύπνο μου

Τον τελευταίο καιρό καθώς διαβάζω τα άρθρα του blog νοιώθω λίγο άβολα. Δεν βρίσκω τίποτα να γράψω. Οπότε κάθισα και σκέφτηκα τι φταίει. Το πρώτο, εντάξει, είναι ότι δεν έχω έμπνευση τη συγκεκριμένη περίοδο. Μετά από συνεχείς όμως συζητήσεις με τον Μεγάλο Πανόπτη κατέληξα και σε ένα άλλο συμπέρασμα. Σταμάτησα να γράφω μετά την είσοδο του Averel στο blog με την ιδιότητα του συνεργάτη. Και εξηγούμε. Η μανία του συγκεκριμένου ανθρώπου με τη λόγια γραφή καθώς και το κόλλημα του με τον έξυπνο και βαθύ σε νόημα γραπτό λόγο έχει οδηγήσει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια τους συνεργάτες του και τους πρωτομάστορες του συγκεκριμένου ιστολογίου. Οι δρόμοι που πάρθηκαν είναι 2. Ο πρώτος είναι o δρόμος που πήρε ο o.o.t.m, ο οποίος προσπαθεί, με εκπληκτικα αποτελέσματα ομολογουμένως, να γράψει με παρόμοιο τρόπο και να σοβαρέψει την ποιότητα του blog ακόμα και με χιουμοριστική διάθεση. Ο άλλος δρόμος είναι του Legend και του Panopti οι οποίοι αισθάνονται μειονεκτικά και ανήμποροι δεν μπορούν να δημιουργήσουν. Δεν ξέρουν τι να γράψουν και αισθάνονται ότι για αυτό φταίνε οι ίδιοι. ΛΑΘΟΣ. Φταίει η μάστιγα του blog που ονομάζεται Averel. Που αφιερώνει 20 ώρες για να γράψει 2 σειρές και θέλει να βλέπει θετικά σχόλια και να ξέρει ότι είναι ο καλύτερος γράφτης. Να του λένε όλοι Μπράβο και να τον παρακαλάνε να έρθει να γράψει. Τον βλέπω στον ύπνο μου, με έχει στοιχειώσει, ακούω τα δάχτυλά του να πληκτρολογούν όλο πάθος και εμένα να είναι στο γύψο. Αλλά δεν πειράζει ας γράφει καλύτερα από όλους, εγώ έχω τα κονέ και ξέρω που θα απευθυνθώ και τι θα πράξω. Για να γίνει το blog πάλι ζωντανό και να μην μονοπωλούν κάποιοι το ενδιαφέρον όλων. Στο υπόσχομαι Averel θα σε ξεπαστρέψω, γιατί θυμίσου το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Πανόπτης(Συγνώμη που σε έπιασα στο βρώμικο στόμα μου βασιλιά και δημιουργέ μας)...

3 σχόλια:

  1. Εεεεεεέ,ντάξει ξέρω γω...Του ξηγιέσαι παντελονάτα και σε πάω με τις μπάντες ρε ψηλέ...Μη βιδώνεις και μη σπάζεσαι...για πάρτη σου...ξηγήσου ατάκα κ κομπλέ,δεν τρέχει μια!Να γίνεται ντόρος γενικά...(Αυτό το σχόλιο αποτελεί ένα λεκτικό ανθολόγιο των όσων έμαθα δίπλα σου τόσα χρόνια...Με έχεις πείσει...ο συγκροτημένος λόγος είναι βαρετός μπροστά στην ασυνάρτητη παντογνωσία που μας μεταδίδεις μέσω άναρθρων κραυγών και μπουρναζιώτικης συνταξης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Legend. Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι ο ΠΑΝΟΠΗΣ δέν έχει το ίδιο πρόβλημα με εσενα.Ο ΠΑΝΟΠΤΗΣ δέν έχει ποτέ πρόβλημα με κανεναν. Κανείς δεν θέλει να κάνει τον ΠΑΝΟΠΤΗ να έχει πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ (άσπονδε) φίλε Legend,
    παρακάμπτοντας το συνεχές μειδίαμα που αφήνει στα χείλη μου μόνο και μόνο η προφορά του βλακώδους ψευδώνυμου που η ματαιοδοξία σας σας ώθησε να επιλέξετε, οφείλω να προβώ σε ενέργειες αποκατάστασης της τάξεως προς τέρψιν του μένους των μυριάδων θαυμαστριών μου οι οποίες είναι νομοτελειακά σίγουρο πως θα κινηθούν εναντίον σας μετά την ευθεία και de facto αδικαιολόγητη επίθεση προς το σεβάσμιο πρόσωπο μου. Προσδοκώντας λοιπόν στην εξομάλυνση των όποιων εντάσεων και επιθυμώντας να προλάβω τυχόν δυσμενείς συνέπειες- αποτέλεσμα των ζιζανίων που η άκρατη τάση ζηλοφθονίας σας προσπαθεί να σπείρει στους ευγενείς κόλπους του Blog μας, θα αναγκαστώ να πέσω στο επίπεδο σας και να καταρρίψω τα αβάσιμα και υποκινούμενα από ιδιοτελείς καθαρά σκοπούς επιχειρήματα σας.
    Εντοπίζοντας τις ρίζες της δριμείας κριτικής σας σε κοινωνικο-οικονομικά αίτια, αισθάνομαι πρωτίστως την ανάγκη να αντικρούσω τις μομφές περί "στρατευμένης" γραφής (ήτοι να προσαρμόζω τα λεγόμενα μου με μοναδικό απώτερο στόχο την απόσπση θετικών σχολίων), διαβεβαιώνοντας σας πως ο,τιδήποτε γράφω δεν εμπεριέχεται στη σφαίρα της προσωπικής μου ικανοποίησης αλλά υπηρετεί την αλήθεια και τις αρχές λειτουργίας ετούτου εδώ του ιστολόγιου. Σε καμία περίπτωση δεν επεδίωξα την προβολή του εαυτού μου μέσα από το blog, ούτε θυσίασα φιλίες χρόνων στο βωμό της προσωπικής μου ανέλιξης- πρακτική που είναι εμφανές από ποια μέλη (ή καλύτερα από ΠΟΙΟ μέλος) ακολουθείται κατά κόρον.
    Δευτερολογώντας, θα ήθελα να τονίσω πως ουδέποτε θεώρησα εαυτόν ως τον καλύτερο... "γράφτη", όπως αναφέρετε. Ούτε ο φίλτατος o.o.t.m. λοξοδρόμησε της πορείας του εξαιτίας της συμμετοχής μου. Ο συνεργάτης έχει απλώς το δικό του, ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται, αποκομμένος από εξωτερικές "σειρήνες", κάτι που τον τιμά και δείχνει το ποιόν του χαρακτήρος του. Πιο χαρακτηριστική όμως είναι η απάντηση του ίδιου του Πανόπτη, τον οποίο ψευδώς -και τελικά ατυχώς για εσάς- συμπεριλάβατε στο δικό σας στρατόπεδο, αποδίδοντας του απόψεις που ξεκάθαρα (όπως αποδείχθηκε) ξεπήδησαν από το κεφάλι σας. Αιδώς και Αισχύνη Κύριε!
    Τέλος, πρέπει να σας υπενθυμίσω πως το να αυτοαποκαλείσται "πρωτομάστορας του ιστολογίου" μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει, ενώ οι απειλές σας με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Νομίζω λοιπόν πως με όλα τα παραπάνω κατέρριψα μονομιάς τις ad hoc υποθέσεις σας περί προσωπικών μου επιδιώξεων, πολλώ δε μάλλον απέδειξα πως δεν έχω καμία εμμονή με τη "λόγια", "σοβαρή" και "βαθιά" γραφή.
    Ωστόσο, καθώς η ανατροφή μου δε μου επιτρέπει να αναζωπυρώνω τις έριδες και για να διατηρήσουμε αυτό το blog μέσα στην πρώτη τριάδα παγκοσμίως, προτείνω να αφήσουμε κατά μέρος την αντιπαράθεση και να κάνουμε μια νέα αρχή, σταματώντας να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο μια στο τόσο και αρχίζοντας να το κάνουμε καθημερινά.

    Υ.Γ.1: Όποιος κατάλαβε τι γράφω ας μου εξηγήσει μετά και μένα. Γιατί εγώ να το ξαναδιαβάσω αυτό το πράμα που έγραψα δεν υπάρχει περίπτωση...
    Υ.Γ.2: Πάντως Legend γέλασα αρκετά, μερσί.
    Υ.Γ.3: Τι θα κάνουμε το Πάσχα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.