Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Νέο Σκάνδαλο Ντόπινγκ Προ Των Πυλών

Μετά το νωπό στις μνήμες των Ελλήνων σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή την εθνική ομάδα Άρσης Βαρών (σ.σ.: 11 στους 13 αθλητές ντοπέ- και γαμώ τα νούμερα...), παίρνω το θάρρος και με την εξουσία που μου δίνει ετούτο εδώ το δημόσιο βήμα καταγγέλω μια πραγματικότητα που σίγουρα θα ταράξει τον ύπνο και των Ελληνίδων. Για όσους δεν το ψυλλιάστηκαν ακόμα, αναφέρομαι στις διαβόητες επιδόσεις του φίλου (sorry φίλε, αλλά οι "κανόνες" δημοσιογραφικής δεοντολογίας δε μου επέτρεπαν να σιωπήσω) και συνεργάτη "The Legend", στον τομέα που όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε... Ή μήπως νομίζατε πως το ψευδώνυμο ήταν τυχαίο και δεν έκρυβε μέσα του μοιραίους συμβολισμούς???
Ναι, λοιπόν, όσο κι αν αυτό γεμίζει θλίψη τεράστια μερίδα του ασθενούς (;) φύλου, έχω χρέος να αποκαλύψω την πάσα αλήθεια και να απογυμνώσω το "Μύθο". Ένα μύθο συνυφασμένο επί χρόνια με το όνομα του εν λόγω ανθρώπου που δημιουργήθηκε, έγινε κτήμα, στέριωσε και κατέληξε κοινα αποδεκτός από όλο το γαλαξία, ωστόσο έπειτα από εκτεταμένες έρευνες φαίνεται πως δεν οφείλεται σε επίκτητα χαρακτηριστικά αλλά έχει τις ρίζες του σε αναβολικές ουσίες. Πιο συγκεκριμένα μιλώντας, αυτές οι ξακουστές "επιδόσεις" είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα μιας σπάνιας -πλην όμως πανίσχυρης- ουσίας που συναντάται σε μεγάλα υποθαλάσσια βάθη των νερών του (κατά μερικούς) ομορφότερου μέρους του κόσμου και την οποία βρίσκεις μόνο αν βουτήξεις γυμνός τις πρώτες πρωινές ώρες του μήνα Ιανουάριου, παλέψεις με κλειστά μάτια με δύο παρθένες σμέρνες, γδάρεις τα λέπια ενός ροφού που έχει θαλαμώσει επί έντεκα συναπτά έτη και βγάλεις ένα 8κιλο χταπόδι για να δωροδοκήσεις το λιμεναρχείο την ώρα που καπνίζεις το τελευταίο από τα βαριά άφιλτρα τσιγάρα σου. Τότε είναι που η αρμύρα της πιο καθαρής θάλασσας του πλανήτη σε διαποτίζει από άκρη σ' άκρη με το υπερπολύτιμο αυτό συστατικό (το οποίο παρεμπιπτόντως δεν ανιχνεύεται στους ελέγχους), αν βέβαια προηγουμένως έχεις πιει μια κουταλιά από το καλύτερο λάδι, έχεις φάει τα πιο υγιεινά αυγά και έχεις κλάσει μεσάνυχτα πάνω στην ψηλότερη πολεμίστρα του ομορφότερου κάστρου του σύμπαντος (όλοι ξέρουμε που βρίσκονται αυτά).
Να λοιπόν πώς ένας μύθος καταρρίπτεται και ραγίζει τις καρδιές μυριάδων γυναικών που στήριζαν τις ελπίδες τους στα όσα είχαν διαδοθεί από στόμα σε στόμα και αφορούσαν στις επιδόσεις του "Legend" στο... κέντημα. Αυτά. Γεια.

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ)Η Μεσσηνία είναι μεσσηνιακή.
    ΔΥΟ)ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ...
    ΤΡΙΟ)ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ...
    ΤΕΣΣΕΡΟ)ΟΥΛΟΙ ΚΑΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.